I.Teveli Halloween Fesztivál – 2022. október 31 – 11:00 – 19:00

Sziasztok kedves Érdeklődők, akik szeretik a cukorkagyűjtést és benne lennének egy jó kis halloweeni mulatságban!  A Hagyományörző Ház is részt vesz a cukorka osztásban!

Idén megrendezésre kerül az első Halloween Fesztivál Tevelen, melynek során a Veres Pincétől a Jáhn Pincéhez gyalogolunk egy faluséta keretein belül, az út mentén lehetőség lesz családoknál megállni a csokit vagy csalunk játék részeként!

A rendezvény lényege, hogy mind a gyerekek, s mind a felnőttek jól érezzék magukat. Szeretnénk, ha nem csak a gyerekek, hanem minél több idősebb is elengedné a fantáziáját és beöltözne, ezzel fokozva a hangulatot.

!BEÖLTÖZNI KÖTELEZŐ!

Az eseményünk regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi emaileken lehet: verespincetevel@gmail.com és jahnpincetevel@gmail.com. Illetve a pincék Facebook oldalán vagy az alábbi telefonszámokon: +36303008664 és +36209558458

A fesztivál 11 órakor kezdődik a Veres Pincénél, ahol a bejelentkezés után megvásárolható mind a két pincéhez érvényes belépő, amivel szabadon részt lehet venni a programokon! A megérkezést követően a zsűri pontozza a jelmezeket, illetve a már kifaragott tököket. A helyszínen is lehetőség van tökvásárlására, illetve faragására.
Az utolsó cukorkagyűjtő csoport délután 3 órakor indul. Este 6 órakor a Jáhn Pincénél jelmezverseny eredményhirdetés, gyerek és felnőtt kategóriában.

Gyerek belépő (3-18 éves korig): 2500 Ft
Felnőtt belépő (18 év felett): 3000 Ft
3 év alatt ingyenes a részvétel!

A belépő ára mind a két pincénél érvényes és tartalmazza:
– szendvicsek
– édességek
– üdítők
– borkóstolás

Illetve az alábbi programokat:
– cukorkagyűjtés a faluban a két pince között
– tökfaragás mindkét helyszínen
– már kifaragott, illetve helyszínen faragott tökök zsűrizése
– jelmezverseny, kicsiknek és nagyoknak
– szellemvadászat
– szelfipontok

Sok szeretettel vár és hív Benneteket a Veres Pince és a Jáhn Pince egy hátborzongatóan jó napra! Gyertek és érezzük jól magunkat ebben a rohanó világban egy napig, mikor a felnőttek is gyereknek érezhetik magukat!

dátum

2022 okt 31
Expired!

időpont

11:00 - 19:00

Résztvételi díj

1.500 Ft

helyszín

Jáhn Pince, a teveli pincesoron

Szervező

Hagyományőrző Ház Tevel
Phone
+36 20 334 6560
Email
info@hagyomanyorzohaz.hu